dimecres, 20 de març del 2013

Entrevista a Rise to Fall

El passat dijous 14 de març, la banda de death metal melòdic modern procedent del País Basc, els Rise to Fall, van ser els encarregats d'obrir el show dels americans Ill Niño a Sala Salamandra de l'Hospitalet del Llobregat. Abans de que això passés, vam poder xerrar amb dos dels membres de la banda: el guitarrista Hugo i el vocalista Dalay.


La banda es va formar l'any 2006 a Bilbao, de la mà de Dalay i Hugo; després de tancar una primera formació i gravar una primera demo, surten de gira per la península i es donen a conèixer l'any 2010 amb l'edició de Restore the Balance, editat pel segell italià Coroner Records. El passat dijous van presentar a casa nostra el seu segon disc, Defying the Gods, del qual només s'escolten bones paraules. Precisament això, paraules dels protagonistes, és el que us deixem escoltant!



Com deia Dalay a l'entrevista, doneu una oportunitat a la banda i coneixeu-la!! No sabeu el què us esteu perdent!! Una mostra, el seu darrer vídeo corresponent al tema Whispers of Hope!!