dilluns, 12 de novembre del 2012

Entrevista a Age of Dust

El passat 27 d'octubre, la banda de metal gòtic Age of Dust va ser l'encarregada d'obrir el show que tindria lloc a la Sala Estraperlo de Badalona, juntament amb els seus amics de Druantia, qui també han passat pels micròfons de Kalimetal (recorda aquí l'entrevista). Abans del concert, vam poder parlar amb els membres de la banda: la voclaista Meritxell Iglésias, el guitarrista Sergio Ainoza, la baixista Marta Coscujuela i el bateria Carlos Segador.


En l'entrevista vam xerrar dels inicis i influències de la banda, els canvis de membres que han patit amb el poc temps que porten i el que han estat fent en els últims mesos, que han estat allunyats dels escenaris... aquí podeu escoltar tot els que ens van explicar! Aclarim que els temes que escoltareu durant l'entrevista estan extrets de la demo Reborn, que la banda va editar a mitjans de 2012, amb la veu de Mayte Martínez!



Recordar-vos que el proper dissabte 24 de novembre, per si teniu ganes de veure'ls en directe, estaran actuant a la Sala BeGood, juntament amb els experimentals Pareidolian, amb el preu de les entrades a només 3€! Si esteu interessats, busqueu a les bandes al Facebook i demaneu les vostres entrades! No us quedeu sense!