dilluns, 5 de novembre del 2012

Contes de la Vall de Glaç

El proper dissabte 24 de novembre, la Sala Mephisto de Barcelona acollirà un concert que, des de Kalimetal, us volem recomanar al 100%. I és que aquest dia ha estat l'escollit per la banda IceStorm per presentar en societat el seu debut discogràfic, que porta per títol Contes de la Vall de Glaç.


El concert té previst començar a les 19:30h de la tarda; i és que la banda de Granollers s'ha fet acompanyar de grans amics del heavy metal de casa nostra pel que, de ben segur, la presentació del seu disc es convertirà en una gran i variada festa, doncs hi haurà gustos per tots: el metal simfònic de Druantia, la vessant més alternativa i teatral de Menzia i el death metal simfònic i èpic dels Ravenblood.

A més, tot això ho podreu gaudir a uns preus d'escàndol!! Les entrades s'han posat a la venta a un preu de 6€, però també hi ha un pack especial, per només 10€, que inclou l'entrada al concert i una còpia dels Contes de la Vall de Glaç. Més regalat, impossible!! Per qui no els hagi vist encara en directe, només us podem dir que vingueu i us deixeu transportar a un món fantàstic de la mà dels IceStorm!!


Nosaltres els vam poder veure en directe i comprovar com se les gasten damunt d'un escenari el passat dissabte 15 de setembre, a la Sala Music Boxes de Palau-Solità i Plegamans, durat la seva participació en la segona edició del Metal Rising Fest (recorda aquí la crònica); en aquell festival també hi van participar Druantia i Menzia. Per saber més de Ravenblood, dir que vam gaudir del seu potent directe a la Sala Estraperlo, dins del A Ultranza Metal Fest (recorda aquí la crònica). Motius suficients per no faltar a la cita!


Els membres de Kalimetal ens vam desplaçar fins a Granollers on, mentre fèiem una cervesa, vam poder xerrar una estona amb tres dels cinc components de la banda: el vocalista Lambert Méndez i els guitarristes Lluís Quintana i Marc Ferré; la banda la completen Àlex Martínez al baix i Niku Lapuerta a la bateria. D'aquella conversa que vam tenir, en surt la història de la banda, les seves influències i moltes més coses que podeu escoltar a continuació...



Si voleu saber més de l'esdeveniment, podeu entrat a l'enllaç del Facebook que s'ha creat per l'ocasió! I, sense pensar-vos-ho dues vegades, fer-vos amb una entrada i assistir a quatre grans concerts, recolzant el metal de casa nostra, a uns preus irrisoris! Us hi esperem a tots!!