dilluns, 15 d’octubre del 2012

Entrevista a Druantia

El passat 15 de setembre es va celebrar, a la Sala Music Boxes de Palau-Solità i Plegamans, la segona edició del Metal Rising Fest (recorda aquí la crònica). Nosaltres ens vam desplaçar fins allà per xerrar amb les bandes que hi participaven... i ara és el torn d'escoltar als egarencs Druantia.


La banda està formada per Sílvia Suàrez a la veu, Xavi Díaz i Marc Delgado a les guitarres, Àlex Martín als teclats, Eric Ruíz a la bateria i Aaron Carrasco al baix, la més recent incorporació a la banda després de la marxa d'Alan Prieto. De fet, el concert de mitjans de setembre va servir per acomiadar-lo com es mereixia. Anem a escoltar què ens van explicar...



Des d'aquí volem agrair al Xavi la seva velocitat i dedicació, tot i estar fotut, per fer una primera mescla del tema Black Hand, que només aquí podeu escoltar en exclusiva! També us volem recordar a tots que el proper dissabte 27 d'octubre, la banda estarà en concert a la Sala Estraperlo de Badalona, juntament amb Age of Dust; el concert servirà per presentar al nou baixista de la banda i poder seguir gaudint dels seus temes en directe, mentre esperem l'edició del disc. De debò que no vindreu?