divendres, 24 de febrer del 2012

El Clàssic de la Setmana # 135

Una de les notícies més importants de l'any passat va saltar l'11 de novembre de 2011 (bona data), moment en que es va fer pública la reunió dels membres originals de Black Sabbath, acompanyada d'un nou disc i una gira mundial que els portaria a tocar, entre d'altres bandes, a l'Azkena Rock Festival.

Tots els plans dels britànics s'han vist tocats per diferents bandes: l'anunci del càncer que pateix el guitarrista Tony Iommi, les diferències amb la dona d'Ozzy Osbourne i ara, la decisió del bateria Bill Ward de baixar-se del carro! El problema, segons un comunicat del fill del bateria, és un desacord de contracte entre els membres de la banda, tot i que Ward diu que estária disposat a formar part de la reunió si hi hagués un contracte escrit.

Després de tots aquests embolics, la gira seguirà endavant però, enlloc de fer servir el nom original de Black Sabbath, es diran Ozzy & Friends. Haurem de veure com responen els fans de la banda davant d'aquest canvi inesperat després de l'anunci esperançador de finals de l'any passat...

De moment els anem a recordar amb un llarg tema que s’inclou dins del seu gran disc Paranoid de 1970. Us deixem amb War Pigs, en una versió en directe a París, el mateix any de la seva edició!!