diumenge, 5 de febrer del 2012

El Clàssic de la Setmana # 132

Judas Priest, la banda de heavy metal per excel•lència, segueix donant a parlar després dels més de 40 anys damunt dels escenaris. Estaran en concert al Palau Sant Jordi el proper 16 de maig, sent potser una de les darreres oportunitats de veure’ls en directe, juntament amb Blind Guardian i UDO.

El passat 20 d’abril de 2011, el guitarrista fundador K.K.Downing va deixar la banda per diferències amb la resta de membres i amb la seva gestió, deixant pas a l’entrada de Richie Faulkner, guitarrista de la banda de Lauren Harris, filla del baixista d’Iron Maiden.

K.K.Downing ha abandonat el món de la música, però recentment ha estat notícia després de desvetllar els seus plans de futur: la construcció d’un mega-hotel de luxe amb 63 habitacions, un spa, camp de golf, club privat, piscina coberta i restaurant de primera classe. Deixa el món de la música, però no els negocis!

L’any 1980, la banda editava un dels seus discos més mítics: British Steel, on s’inclou el clàssic que us proposem avui: Living After Midnight!